Bel mij terug!

secretarieel

Ben je op zoek naar een vacature voor secretarieel medewerker? TALECT helpt je graag! Wij zijn een werving- en selectiebureau en vinden die baan voor jou.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau en wij helpen je graag met het zoeken naar de vacature die bij jou past. Of je nu net je opleiding secretarieel medewerker hebt afgerond of al jaren ervaring hebt, we staan altijd open om kennis met je te maken. Samen met jou gaan we op zoek naar de werkgever die echt bij jou past. Dit doen we door verder te kijken dan je cv en aandacht te besteden aan jou als persoon met je talenten en ambities. Je kunt ook alvast even kijken bij de secretariële vacatures op onze website, misschien zit daar als iets voor je tussen. Niets passends kunnen vinden? Laat dan even hier je gegevens achter zodat we contact kunnen opnemen als er nieuwe vacatures beschikbaar komen. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je secretarieel geschoold of heb je die ervaring? Dan zoek je waarschijnlijk een vacature voor secretarieel medewerker. Misschien wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl