Bel mij terug!

Selectiebureau

Ben je op zoek naar een selectiebureau dat voor jou op zoek gaat naar nieuw personeel? Of zoek je een nieuwe baan met behulp van een werving- en selectiebureau? Dan ben je bij TALECT aan het juiste adres!

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau uit IJsselstein in de provincie Utrecht. Wij geloven dat iedereen talent heeft. Dat van ons is het werven en selecteren van het talent dat ergens anders precies nodig is. En we kijken daarvoor verder dan het CV. Luisteren naar de persoon erachter. Daarom weten wij bijna altijd de juiste match voor elkaar te krijgen. Voor de opdrachtgever én de kandidaat. Met onze ruime ervaring leveren wij binnen dit selectiebureau uitsluitend maatwerk en denken we met jou mee in HR-oplossingen. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Kunnen we jou als selectiebureau misschien ook helpen? Zoek je een baan en kun je wel wat hulp gebruiken? Of zoek je een nieuwe medewerker voor je organisatie? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl