Bel mij terug!

Sollicitatiebrief

Het schrijven van een sollicitatiebrief kan best lastig zijn soms. Waar moet je op letten en hoe zorg je ervoor dat je aangenomen wordt? Met deze tips heb je binnen een handomdraai de sollicitatiebrief die je aan je nieuwe baan helpt. Heb je geen zin om een sollicitatiebrief te schrijven? Neem dan contact met ons op en wij introduceren je bij de werkgevers waar jij wilt werken.

Een sollicitatiebrief schrijven kan iedere keer weer een flinke uitdaging zijn. Want hoe profileer je jezelf nu het beste op één A4-tje, zodat jij wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? Laat ons je helpen om een pakkende sollicitatiebrief te schrijven waar je mee scoort. 

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, het werving- en selectiebureau met oog voor jouw talent. Wanneer je aan het solliciteren bent zul je ook regelmatig te maken krijgen met afwijzingen. Hoe goed je sollicitatiebrief en je motivatie ook zijn, toch wordt je niet uitgenodigd. Daarom willen we je graag helpen met solliciteren. Bij TALECT hebben we een uitgebreid en divers netwerk van opdrachtgevers met beschikbare functies. We maken graag persoonlijk kennis door middel van een kennismakingsgesprek. In dit gesprek kijken we vooral naar jou als persoon en naar je wensen en behoeften. Wie ben je en wat wil je? Zijn de belangrijkste onderwerpen die aan bod zullen komen, je papieren vinden wij minder belangrijk. Kijk alvast eens tussen de vacatures op onze website misschien vind je daar iets wat bij je past en zo niet neem dat contact met ons op! 

 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je aan het solliciteren en heb je daar hulp bij nodig? Dan hebben wij hier vijf tips waarmee je gegarandeerd scoort. 
Ook is het goed om te weten waar je echt op moet letten. Die hebben we ook op een rijtje gezet voor je. Check het hier.

Wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

 

 

 

 

Alexander Meijers

Vragen over een sollicitatiebrief?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl