Bel mij terug!

Sollicitatiegesprek

Hoe bereid je jezelf goed voor op een sollicitatiegesprek? TALECT helpt je hier graag bij. Voordat je ergens op sollicitatiegesprek gaat, helpen we je met de voorbereiding en zorgen we dat je goed beslagen ten ijs komt.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, het werving- en selectiebureau dat jou helpt met een sollicitatiegesprek! Omdat we eerst kennismaken met je door middel van een gesprek, weten we precies welke functies bij jou zouden passen. Dus je gaat op een heel andere manier het sollicitatiegesprek in. We nemen van tevoren met je door wat voor bedrijf het is en waarom het bij jou past. We vinden de papieren die je gehaald hebt minder belangrijk dan jouw persoonlijkheid en je wensen en behoeften. Daarom is zo’n kennismakingsgesprek noodzakelijk want aan de hand van je cv weten we eigenlijk nog te weinig over jou. Kijk alvast eens rond op onze vacaturepagina. Misschien zit er wel iets voor je tussen. Zo niet, neem gerust contact met ons op.  We helpen je graag! 

 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Wil jij hulp bij de voorbereiding van je sollicitatiegesprek? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over een sollicitatiegesprek?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl