Bel mij terug!

Solliciteren

Ben je op zoek naar een nieuwe baan? Dan is het tijd om te solliciteren en wij kunnen je daarbij helpen. Want wij hebben veel verschillende vacatures en zoeken altijd naar geschikte kandidaten zoals jij voor onze opdrachtgevers. Check snel of we ook de perfecte baan voor jou hebben!

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving- en selectiebureau dat jou helpt met het solliciteren naar een baan. Soms is het fijn om geholpen te worden met solliciteren. We maken graag eerst persoonlijk kennis met je en aan de hand daarvan kijken we of we iets hebben wat bij jou past. Tijdens het gesprek kijken we naar wat je wilt en wat je kunt. Daarna zoeken we passende vacatures voor je. Het mooie hiervan is dat jij niet meer hoeft te solliciteren. Wij introduceren je bij de potentiële werkgevers. Mochten we op dat moment geen geschikte vacature hebben, houden we je gegevens in ons bestand en bellen we je wanneer wel wat voor je hebben gevonden. 

Als je nu nog een fulltime baan hebt, kunnen we ook in de avonduren contact hebben. Je hoeft dus geen vrij te nemen om te solliciteren. Wij maken het solliciteren zo gemakkelijk mogelijk voor je.Van maandag tot en met donderdag zijn we bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Wil jij solliciteren en heb je daar hulp bij nodig? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over solliciteren?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl