Bel mij terug!

Supply chain vacatures

Ben je op zoek naar een leuke rol en vacature als Supply chain? TALECT helpt je graag! Wij zijn een werving- en selectiebureau en vinden die baan voor jou.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau. Wij helpen je graag met het zoeken naar een passende vacature. Heb je net de opleiding supply chain management afgerond of ben je al jaren werkzaam in dit werkveld en ben je op zoek naar een andere baan? Wij staan klaar om je te begeleiden. Als supply chain manager ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en ontwikkelen van supply chain en het distributienetwerk. Ben jij goed in samenwerken, plannen op tactisch en strategisch niveau en het borgen van SLAs met ketelpartners? TALECT helpt jou om een geschikte werkgever te vinden, zodat je al deze skills kunt inzetten. Nieuwsgierig geworden? Neem alvast een kijkje bij onze vacatures, misschien vindt je daar al iets interessants. Als je daar niets passends tussen hebt kunnen vinden, laat dan hier je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact op zodra er nieuwe vacatures binnen stromen. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Heb je een opleiding gevolgd voor supply chain manager of heb je die ervaring? Dan ben je waarschijnlijk aan het zoeken naar een passende vacature. TALECT helpt je hier graag mee. Wil je meer informatie over onze diensten? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl