Bel mij terug!

Talent

Wat is jouw talent? Wij zijn op zoek naar talent en willen ervoor zorgen dat talent op de juiste plek terecht komt. Onze opdrachtgevers hebben nieuw talent nodig voor hun organisatie en wie weet ben jij wel het talent waar ze naar op zoek zijn!

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, het werving- en selectiebureau met oog voor talent. Bij TALECT geloven we dat iedereen talent heeft. Dat van ons zit bijvoorbeeld in het selecteren van talent dat onze opdrachtgevers nodig hebben. Dit doen we door uitgebreid kennis te maken met jou en met onze opdrachtgevers. Zo krijgen we een goed beeld van wie je bent, wie onze opdrachtgever is en wat jullie zoeken. Aan de hand daarvan kunnen we gaan kijken of er raakvlakken zijn en zo kunnen we de juiste talenten uitzoeken voor onze opdrachtgevers. Het is belangrijk dat je, je talent optimaal benut in je werk. Anders gaat het werk snel vervelen en haal je er geen voldoening meer uit. Dus ben je op zoek naar een andere baan? Wij helpen je er graag mee! Kijk alvast eens tussen de vacatures op onze website, misschien zit er wel iets voor je tussen.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Benut jij je talent optimaal of kun je wel een nieuwe uitdaging gebruiken? Kom eens langs bij TALECT, we helpen je aan een nieuwe baan! Wil je meer informatie?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl