Bel mij terug!

Techniek vacatures

Bij TALECT hebben we verschillende techniek vacatures. Ben jij op zoek naar een baan in de technische wereld? Wij helpen je graag om jouw droombaan te vinden!

Ben jij op zoek naar techniek vacatures? Van automonteur tot medewerker technische dienst of manager automatisering, TALECT heeft het allemaal. Wij bieden diverse vacatures aan die wellicht aansluiten bij jouw ambities en wensen. Naast de technische branche waarin wij actief zijn, bieden wij ook vacatures aan in de Finance, administratie, logistiek of commercie. TALECT heeft voor ieder wat wils en wij helpen je graag aan een baan!

Wie zijn wij?

TALECT is een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Wij staan klaar voor zowel werkgevers als werkzoekende. Zo vervullen wij verschillende vacatures voor onze opdrachtgevers, maar gaan we ook op zoek naar een passende baan voor werkzoekende. Binnen ons team hebben we een flexibele werkwijze en kunnen we direct voor je aan de slag om een baan te vinden. Toch kan het ook zo zijn dat er momenteel geen openstaande vacature voor je tussen zit. Weet dat we dan voor je bezig zijn en niet stil zitten. Er komen namelijk regelmatig nieuwe vacatures binnen. 

Technische ambities

Klaar met je opleiding, maar weet je nog niet precies wat je wilt gaan doen binnen de techniek? De technische ontwikkelingen gaan erg hard en dagelijks komen er beroepen bij. De openstaande vacatures stromen ook op deze manier binnen. Dus, liggen jouw ambities in de techniek? Dan helpt TALECT jou graag om een baan te vinden. 

Openstaande vacatures in de techniek

Ben je benieuwd of er voor jou iets tussen zit? Bekijk dan onze diverse vacatures op de website. Een groot deel van onze opdrachtgevers zijn te vinden in IJsselstein, maar uiteraard hebben we ook een breed netwerk buiten die omgeving. Zijn er momenteel geen interessante vacatures? Je kan je dan inschrijven zodat wij je op de hoogte kunnen houden als er iets vrij komt. 

Neem contact met ons op 

Heb je vragen met betrekking tot onze techniek vacatures of een andere vraag? Je kan altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen je graag als werkzoekende, maar ook voor onze opdrachtgevers staan wij klaar. Er komen regelmatig nieuwe vacatures bij, dus houdt onze website in de gaten! 

Alexander Meijers

Meer informatie over techniek vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl