Bel mij terug!

Technische banen

Technische banen zijn overal te vinden..

Via je mobiel of juist een ander slim apparaat. De technische wereld is momenteel aan het toenemen. Met een technische achtergrond kan je vrijwel alle kanten op. Bij TALECT hebben we veel technische banen beschikbaar. Dus ben je nieuwsgierig of er voor jou iets tussen zit? Lees dan snel verder.

Een baan in de regio IJsselstein

De ontwikkelingen rondom technologie gaan razendsnel. Er komen dagelijks nieuwe beroepen bij en het zijn de beroepen van de toekomst. Vaak kiezen werkzoekenden ervoor om hun om te scholen tot een technisch beroep. Bij TALECT hebben we diverse technische banen in de regio IJsselstein. Wil jij weten of er iets voor jou tussen zit? Neem een kijkje in onze vacatureoverzicht

Over TALECT

Bij TALECT helpen we je graag aan een technische baan. Naast dat wij technische vacatures beschikbaar hebben, zitten we ook in andere branches. Denk bijvoorbeeld aan de logistiek, de commercie, financiën of administratie. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Bij TALECT vinden we het belangrijk dat we jou als persoon leren kennen. Zodra je een passende vacature hebt gevonden gaan we met je in gesprek om te ontdekken of deze functie bij je past en te kijken wat je talenten zijn. Mocht je nog moeite hebben om iets te vinden, dan gaan we graag met je in gesprek om te kijken waar je passie ligt en wat jouw talenten zijn. Op deze manier kunnen we voor een nog betere match zorgen tussen kandidaat en opdrachtgever. 

Contact 

Wil je graag in aanmerking komen voor een technische baan? Schrijf je in als werkzoekende zodat je op de hoogte kan blijven van onze openstaande vacatures. Je kan er ook voor kiezen om direct te solliciteren. Wil je liever iemand spreken? Neem contact met ons op! Bij TALECT zijn we je graag van dienst om een passende baan voor je te vinden.

 

Alexander Meijers

Meer weten over technische banen?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl