Bel mij terug!

Technische vacatures

Techniek is overal...

... in je smartphone, je auto, in een lantaarnpaal, zelfs in je boterham. Heb je een technische achtergrond, dan kun je alle kanten op. Er zijn namelijk veel technische vacatures. Van automonteur tot domotica specialist en van medewerker technische dienst tot manager automatisering. Kijk welke technische vacature er bij jou past!


Technische functies bij jou in de buurt

We zitten midden in de industriële revolutie 4.0. Robotisering en automatisering zorgen voor veel technische vacatures. Ieder jaar zijn er weer duizenden extra technici nodig. Er zijn meer dan 70.000 vacatures voor technische beroepen en 15.000 vacatures voor ICT-beroepen (Bron: MKB-Actieplan, Ministerie van EZK, 2019). De banen variëren van: machinemonteurs, elektrotechnici, loodgieters, pijpfitters tot bouwvakkers en projectleiders bouwkundigen. Meer mensen zullen moeten worden opgeleid en omgeschoold om aan deze vraag tegemoet te komen. Dit geeft voor jou volop kansen. Kijk dus snel naar onze technische vacatures hier onderaan de pagina en check wat bij jou aansluit.

Een baan in de regio IJsselstein

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Dagelijks komen er nieuwe beroepen bij. Een baan in de techniek heeft geen stoffig imago meer. Het zijn de beroepen van de toekomst. De salarissen zijn goed, er zijn veel doorgroeimogelijkheden en een baan in de techniek geeft aantrekkelijke toekomstperspectieven. Technische studies zijn populairder dan ooit. Werkzoekenden of mensen die nu niet op hun plek zitten, laten zich omscholen en kiezen een technisch beroep. De provincie Utrecht telt duizenden bedrijven met openstaande technische functies. Bij welk bedrijf wil jij aan de slag? Kijk direct in ons vacatureoverzicht!

Ambities

Misschien ben je net klaar met je technische opleiding en weet je nog niet precies welke weg jij wil inslaan met je carrière. Je wil vooral vlieguren maken in de techniek. TALECT helpt je graag in je zoektocht naar een baan die bij jou past. Heb je juist veel technische ervaring? Dan brengen we je graag in contact met ons ruime netwerk in de regio IJsselstein. Wij kijken niet alleen naar jouw diploma of werkervaring, maar vooral naar jouw talent, persoonlijkheid en ambities. Op die manier koppelen we jou aan een baan waar jij gelukkig van wordt. Dus schrijf je direct in!

Openstaande vacatures in de techniek

Het merendeel van onze opdrachtgevers is gevestigd in IJsselstein of omgeving. Wanneer je niet direct een interessante vacature ziet die aansluit bij jouw wensen, dan raden we je aan om toch contact met ons op te nemen. Wij hebben een groot netwerk van bedrijven, ook wat verder buiten IJsselstein. Neem snel een kijkje bij onze technische banen. Zoek je meer een logistieke baan? Kijk dan snel bij onze logistieke vacatures!

Alexander Meijers

Vragen over onze technische vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

Alexander@talect.nl