Bel mij terug!

Tijdelijk werk

Ben je op zoek naar tijdelijk werk? Wij hebben verschillende tijdelijke vacatures beschikbaar voor jou! We helpen je graag om tijdelijk werk voor je te zoeken dat goed bij jou past. Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina, misschien zit er al iets voor je tussen.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau met oog voor talent. Wanneer je op zoek bent naar bijvoorbeeld tijdelijk werk kunnen we je hiermee helpen. Door ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers in de regio hebben we diverse vacatures beschikbaar. En dus ook voor tijdelijk werk. Om je goed te kunnen helpen, willen we graag eerst even met je kennismaken tijdens een persoonlijk gesprek. Dan krijgen we een goed beeld van wie je bent en wat je wilt. Aan de hand daarvan gaan we op zoek naar een tijdelijk werk voor jou. We krijgen regelmatig nieuwe vacatures binnen, dus mocht er nu niets voor je tussen zitten, nemen we op een later moment contact met je op als er wel een passende vacature binnenkomt.

Kijk alvast op onze vacaturepagina of er tijdelijk werk voor jou tussen zit!

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je op zoek naar tijdelijk werk en heb je daar hulp bij nodig? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over tijdelijk werk?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl