Bel mij terug!

Uitdaging

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Haal je geen voldoening meer uit je huidige werk? TALECT helpt je met het zoeken naar een nieuwe uitdaging. Het is goed om af en toe uit je comfort zone te stappen en een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau dat elke dag weer op zoek is naar talent voor onze opdrachtgevers. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging kunnen wij je helpen! Het maakt niet uit of je net van school komt, of al jaren ervaring hebt want we hebben verschillende vacatures beschikbaar. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek zodat we je beter kunnen leren kennen. Tijdens dat gesprek kijken we naar jou als persoon en vragen we naar jouw wensen en behoeften. De papieren die je gehaald hebt zijn voor ons minder van belang, want we kijken naar jouw talent. Hierdoor kunnen wij wél met succes een passende uitdaging voor je vinden. Je kunt bij ons werken op basis van uitzenden of detacheren, maar we kunnen je ook bemiddelen naar een vaste baan. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je daar hulp bij nodig? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl