Bel mij terug  

Uitzendbureau

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat jou aan een nieuwe baan kan helpen? TALECT helpt je hier graag mee! Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau, maar een uitzendbureau dat oog heeft voor talent en jou op een persoonlijke manier helpt!

Wie zijn wij? 

TALECT is een uitzendbureau dat altijd op zoek is naar talent. Bij ons kun je werken op basis van detacheren of uitzenden, maar als je op zoek bent naar een vaste baan kunnen we je daar ook mee helpen. We maken graag eerst kennis met je, zodat we weten wat voor baan bij je past. We kijken naast je cv en andere papieren ook naar jou als persoon en naar je wensen en behoeften. Het maakt voor ons niet uit of je al jaren ervaring hebt of dat je net van school komt, we hebben diverse vacatures beschikbaar. Door ons uitgebreide netwerk is de kans groot dat er ook iets voor jou tussenzit. Mochten we nu niets voor je hebben, dan kunnen we op een later moment altijd nog contact met je opnemen. Wij zijn het uitzendbureau bij jou in de buurt.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat je helpt aan een nieuwe baan? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl