Bel mij terug!

Uitzendbureau

Hét uitzendbureau uit regio IJsselstein

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat jou aan een nieuwe baan kan helpen? TALECT helpt je hier graag mee! Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau, maar een uitzendbureau dat oog heeft voor talent en jou op een persoonlijke manier helpt!

Wie zijn wij? 

Welkom bij TALECT, hét uitzendbureau uit regio IJsselstein. Hoe wij onderscheiden van andere uitzendbureaus? Simpel: wij hebben als geen ander oog voor talent. Daarnaast doen we niet aan lukraak banen uitdelen. Voor we je aan een baan helpen, maken we graag eerst kennis met je door middel van een intakegesprek. Tijdens dit gesprek brengen we in kaart wie je bent en wat je ambities zijn. Aan de hand van deze informatie kijken we welke vacature goed bij jou aansluit. Hierbij kijken we verder dan de diploma's die je hebt behaald. Voor ons maakt het niet uit of je al jarenlang werkervaring hebt of dat je pas net bent afgestudeerd. Door de diversiteit van onze vacatures is de kans zeer groot dat we een passende vacature voor je hebben. Heb je al even bij onze openstaande functies gekeken, maar zie je op dit moment niets voor jou? Neem dan alsnog contact met ons op! Zodra er een vacature vrijkomt die past bij jouw wensen en ambities nemen we contact met je op. We krijgen elke maand nieuwe vacatures binnen en je weet maar nooit wat daar tussenzit. Geen eindeloze zoektochten meer bij verschillende uitzendbureau, bij TALECT zit je meteen goed! 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Bij TALECT hebben we vooral regelmatig technische, commerciële, financiële, logistieke en administratieve openstaande vacatures. Desondanks hebben we ook geregeld vacatures uit andere branches. Door ons brede netwerk, zijn de beschikbare vacatures zeer divers. Bij ons heb je de keuze om in vast dienstverband te gaan bij je nieuwe werkgever, als uitzendkracht, maar ook detachering is mogelijk. Heb je bijvoorbeeld interesse in langlopende projecten? Dan kun je het beste op basis van detachering aan de slag gaan. Ben je meer op zoek naar slechts een paar uur per week, dan past het beter om als als uitzendkracht aan het werk te gaan. De uren die je dan werkt krijg je uitbetaald. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat je helpt aan een nieuwe baan? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl