Bel mij terug!

Uitzendbureau IJsselstein

Zoek jij naar een professioneel uitzendbureau in IJsselstein? Bij TALECT helpen wij jou graag aan je droombaan! Wij beschikken over een breed netwerk binnen diverse branches en werken door middel van een persoonlijke werkwijze en oog voor talent. Zowel kandidaten als opdrachtgevers zijn bij ons aan het juiste adres.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT; hét uitzendbureau voor regio IJsselstein. Wij zijn altijd op zoek naar talent en zien het als onze missie om de perfecte match tussen werknemer en werkgever te vinden. Voorafgaand gaan we graag eerst met je in gesprek. Uiteraard kijken we hierbij naar je cv, maar we vinden het net zo belangrijk om te kijken hoe jij bent als persoon, wat je ambities zijn en welke wensen en verwachtingen je hebt. Op basis van deze informatie gaan we kijken welke werkgever er goed bij jou past. Bij het zoeken hiervan maakt het voor ons niet uit of je pas net bent afgestudeerd of dat je al een aantal jaar ervaring hebt. Door ons uitgebreide en brede netwerk is de kans groot dat er een passende vacature voor jou bij zit. Zie je nu geen vacature die jou aanspreekt? Neem dan alsnog contact met ons op! In dat geval gaan we verder kijken naar wat er mogelijk is bij onze opdrachtgevers.

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Of dat je nu in vast dienstverband aan de slag wilt, als uitzendkracht of via detachering. Bij TALECT heb jij de keuze. Voor langlopende projecten raden wij je aan om op basis van detachering aan de slag te gaan. Als het om een aantal uur per week gaat, dan ga je op basis van een uitzendkracht aan het werk. De uren die je werkt, die krijg je dan uitbetaald. Bovendien is een uitzendovereenkomst flexibeler dan een arbeidscontract.

Meer informatie

Zoek je een uitzendbureau in IJsselstein die je helpt bij het vinden van een baan? Of wil je meer weten over onze diensten? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Maandag tot en met donderdag zijn wij te bereiken tot 21:00 uur en op vrijdag tot 17:00 uur. Wij helpen je graag om een passende baan te vinden! 

 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl