Bel mij terug!

Uitzendbureau inschrijven

Ben je op zoek naar een uitzendbureau waar je jezelf kunt inschrijven? TALECT helpt je graag aan een nieuwe baan. Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau waar je je kunt inschrijven. Wij zijn een uitzendbureau dat oog heeft voor talent en jou op een persoonlijke manier helpt!

WIE ZIJN WIJ? 

TALECT is een uitzendbureau waar je, je kunt inschrijven om op basis van detachering of uitzending te werken, maar we kunnen je ook bemiddelen naar een vaste baan. Door onze persoonlijke aanpak kunnen we een passende baan voor je vinden. We maken eerst kennis door middel van een kennismakingsgesprek. Tijdens dat gesprek kijken we naar wat jouw talenten zijn en wat je zoekt in een baan. Zo kunnen we een passende baan voor je zoeken. We hebben diverse vacatures beschikbaar door ons grote netwerk van opdrachtgevers. Het maakt niets uit of je net van school komt of al een aantal jaren ervaring hebt. Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina, wie weet zit er iets voor je bij. Mocht er nu niets voor je bij zitten, dan kun je jouw gegevens achterlaten en dan houden we je op de hoogte van nieuwe vacatures. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Wil jij je inschrijven bij een uitzendbureau dat je helpt aan een nieuwe baan? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl