Bel mij terug!

Uitzendbureau Utrecht

Zoek jij een uitzendbureau in omgeving Utrecht die jou hulp kan bieden bij het vinden van een (nieuwe) baan? Bij TALECT helpen we jou hier graag mee! Wij zijn namelijk niet zomaar een uitzendbureau, maar zijn een uitzendbureau met een persoonlijke werkwijze en oog voor talent!

Op zoek naar een professioneel uitzendbureau in Utrecht? TALECT kan jou helpen om een droombaan te vinden. Met ons brede netwerk zijn wij actief in diverse branches. Wij werken door middel van een persoonlijke werkwijze en oog voor talent. Wij staan klaar voor zowel opdrachtgevers als voor kandidaten en vervullen openstaande vacatures. 

Wie zijn wij? 

TALECT is hét uitzendbureau van regio Utrecht, gevestigd in IJsselstein. Wij zijn altijd op zoek naar talent en zien het als onze missie om om de perfecte match tussen werknemer en werkgever te vinden. Voorafgaand gaan we graag eerst met je in gesprek. Uiteraard kijken we hierbij aar je CV, maar we vinden het belangrijker om te kijken hoe jij bent als persoon, wat je ambities zijn en welke wensen en verwachtingen je hebt. Op basis van deze informatie gaan we kijken welke werkgever er goed bij jou past. Bij het zoeken hiervan maak het voor ons niet uit of je pas net bent afgestudeerd of al een aantal jaar ervaring hebt. Door ons uitgebreide en brede netwerk is de kans groot dat er een passende vacature voor jou bij zit. Zie je nu geen functie die jou aanspreekt? Neem dan alsnog contact met ons op. In dat geval gaan we verder kijken naar wat er mogelijk is bij onze opdrachtgevers.

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Wij geven je de keuze om in vast dienstverband te gaan bij je potentiële nieuwe werkgever, als uitzendkracht of detachering. Voor langlopende projecten raden wij je aan om op basis van detachering aan de slag te gaan. Als het om een aantal uur per week gaat, dan ga je op basis van een uitzendkracht aan het werk. De uren die je werkt, die krijg je dan uitbetaald. Overigens is een uitzendovereenkomst flexibeler dan een arbeidscontract.

Meer informatie

Zoek je een uitzendbureau in Utrecht die je helpt bij het vinden van een baan? Of wil je meer weten over onze diensten? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Maandag tot en met donderdag zijn wij te bereiken tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wij helpen je graag om een passende baan te vinden! 

 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl