Bel mij terug  

Uitzendbureau Utrecht

Zoek jij een uitzendbureau in omgeving Utrecht die jou hulp kan bieden bij het vinden van een (nieuwe) baan? Bij TALECT helpen we jou hier graag mee! Wij zijn namelijk niet zomaar een uitzendbureau, maar zijn een uitzendbureau met een persoonlijke werkwijze en oog voor talent!

Wie zijn wij? 

TALECT is hét uitzendbureau van regio Utrecht, gevestigd in IJsselstein. Wij zijn altijd op zoek naar talent en zien het als onze missie om om de perfecte match tussen werknemer en werkgever te vinden. Je kunt bij ons werken op basis van detachering of uitzending. Ook als je op zoek bent naar een vaste baan kunnen we je helpen. Voorafgaand gaan we graag eerst met je in gesprek. Uiteraard kijken we hierbij aar je CV, maar we vinden het belangrijker om te kijken hoe jij bent als persoon, wat je ambities zijn en welke wensen en verwachtingen je hebt. Op basis van deze informatie gaan we kijken welke werkgever er goed bij jou past. Bij het zoeken hiervan maak het voor ons niet uit of je pas net bent afgestudeerd of al een aantal jaar ervaring hebt. Door ons uitgebreide en brede netwerk is de kans groot dat er een passende vacature voor jou bij zit. Zie je nu geen functie die jou aanspreekt? Neem dan alsnog contact met ons op. In dat geval gaan we verder kijken naar wat er mogelijk is bij onze opdrachtgevers.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Zoek je een uitzendbureau in Utrecht die je helpt bij het vinden van een baan? Of wil je meer weten over onze diensten? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Maandag tot en met donderdag zijn wij te bereiken tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl