Bel mij terug!

Uitzendbureau werk

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat werk heeft voor jou? Wij hebben het werk dat bij jou past. Door onze ruime ervaring en persoonlijke manier van werken, lukt het ons wél om werk te vinden dat bij je past.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, het uitzendbureau dat oog heeft voor talent. Elke dag zijn we op zoek naar talent voor het werk van onze opdrachtgevers. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar vast werk of als je wilt werken op basis van uitzenden of detacheren. Om je goed te kunnen helpen, willen we graag eerst persoonlijk kennismaken door middel van een gesprek. Bij TALECT staat jouw talent centraal en daarom kijken we verder dan je cv of je papieren. Om goed in te schatten wat voor werk bij jou past, zullen we je eerst iets beter moeten kennen. We zijn van maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur, dus je als je een fulltime baan hebt, hoef je geen vrij te vragen en kun je gewoon in de avond bij ons langskomen. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat je aan werk helpt? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl