Bel mij terug!

Uitzendbureaus

Ben je op zoek naar uitzendbureaus die jou aan een nieuwe baan kunnen helpen? TALECT is een uitzendbureau en helpt je graag verder met je zoektocht naar werk! Wij hebben diverse vacatures beschikbaar en wie weet zit er ook voor jou iets tussen!

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, een uitzendbureau dat oog heeft voor talent van anderen waardoor we ons onderscheiden van andere uitzendbureaus. Voordat we je een baan toewijzen, willen we graag eerst kennismaken doormiddel van een gesprek. Tijdens dit gesprek willen we in kaart brengen wie je bent en wat je graag wilt, aan de hand van die informatie kijken we welke vacature goed bij jou aansluit. Je kunt bij ons werken op basis van detacheren of uitzenden, maar we kunnen je ook helpen om aan een vaste baan te komen. Het maakt niet uit of je al jaren werkervaring hebt of dat je net van school afkomt, door de diversiteit van onze vacatures is de kans groot dat we een passende vacature voor je hebben. Als er niets voor je tussenzit kun je ook altijd je gegevens bij ons achterlaten dan nemen we contact met je op als er een vacature beschikbaar komt die wél bij je past. We krijgen elke maand nieuwe vacatures binnen dus dan houden we je op de hoogte! Je hoeft niet langs alle uitzendbureaus te gaan om een baan te zoeken. Bij TALECT zit je gelijk goed. 

Je hoeft niet langs alle uitzendbureaus voor een baan. 

Ben je op zoek naar een uitzendbureau dat je echt aan een nieuwe baan kan helpen? Of wil je meer informatie over onze diensten? Bij ons zit je gelijk goed. Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl