Bel mij terug!

Vacature administratie

Een vacature in de administratie

vind je natuurlijk bij TALECT! Wij hebben diverse vacatures in de administratieve branche. Onze professionals helpen je graag om een passende baan te vinden en een functie die aan jouw wensen voldoet.

Houd je van cijfers en werk je secuur? Dan ben jij de aangewezen persoon voor een vacature in de administratie. Ga bijvoorbeeld aan de slag als financieel administratief medewerker, medewerker debiteurenadministratie, medewerker crediteurenadministratie, boekhouder of medewerker salarisadministratie. Bij TALECT staan we altijd open voor een kennismaking. Of je nu net bent afgestuurd of al jaren ervaring hebt, wij helpen je graag!  

Over TALECT en onze werkwijze

TALECT is een werving- en selectiebureau in IJsselstein. Wij helpen werkzoekenden aan een passende baan en helpen werkgevers om hun vacatures te vervullen. Voordat we daadwerkelijk iemand voorstellen, gaan we altijd eerst zelf in gesprek met de kandidaat om te kijken wat de ambities zijn en waar de wensen liggen. Zodra we een kandidaat passend vinden voor een functie, stellen we deze voor. Natuurlijk vinden we je cv belangrijk, maar om je als persoon echt te leren kennen is voor ons belangrijker. Iedereen benut zijn of haar talenten op een andere manier. 

Administratieve vacatures bij jou in de buurt

De vacatures in de administratieve branche hebben voornamelijk een standplaats in de omgeving IJsselstein. Maar ook daarbuiten hebben we openstaande vacatures. Niet alleen in de administratie, maar onder andere ook in de logistiek, techniek of financiën. Ben je benieuwd of jij een passende vacature kan vinden? Neem dan een kijkje op onze vacaturepagina.

Meer informatie of contact?

Heb je vragen over een vacature in de administratie of wil je informatie over andere vacatures? Neem dan vrijblijvend contact met ons op zodat we je kunnen helpen. Wil je op de hoogte blijven van onze openstaande vacaturesSchrijf je in als werkzoekende en mis nooit een vacature! Kan je op dit moment niets vinden? Maak je geen zorgen, wanneer jij jouw gegevens achterlaat, zorgen wij ervoor dat we contact met je opnemen zodra er een vacature vrijkomt. 

Alexander Meijers

Meer weten over een vacature in de administratie?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl