Bel mij terug!

Vacature administratief medewerker

Ben je op zoek naar een leuke baan als administratief medewerker?

TALECT helpt je graag bij het vinden van de baan die perfect bij jou past! Wij zijn een werving- en selectiebureau dat werkgevers en werknemers bij elkaar brengt.

Wie zijn wij?

TALECT is het werving- en selectiebureau in IJsselstein en de omgeving. We hebben oog voor talent en weten dat ook op de juiste plek te brengen. Dit doen we door niet alleen naar het cv of naar de diploma’s te kijken, maar ook naar je persoonlijkheid. We leren je graag persoonlijk kennen doormiddel van een kennismakingsgesprek. Zo krijgen we een beter beeld van wie je bent en wat je behoeftes zijn en kunnen we je ook beter helpen. Door ons grote netwerk van bedrijven hebben we diverse vacatures beschikbaar, ook als je op zoek bent naar een vacature voor administratief medewerker. Bekijk daarom eerst onze vacaturepagina. Zit er iets tussen, solliciteer dan direct en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op! 

Zo kunnen wij jou snel helpen:

Schrijf jezelf in als werkzoekende. Dat is de eerste stap. En bekijk onze vacaturepagina regelmatig. Staat er geen passende administratieve functie voor je tussen? Neem dan contact met ons op. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek om je te leren kennen. We helpen je graag verder! 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures voor administratief medewerker?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl