Bel mij terug!

Vacature financieel medewerker

Ben jij op zoek naar een vacature voor financieel medewerker?

Ben jij op zoek naar een vacature voor financieel medewerker? Dan ben je TALECT aan het juiste adres. Wij gaan samen op zoek naar een passende werkgever. Neem alvast een kijkje bij onze vacatures. Wie weet vind je wel een goede kanshebber!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét Werving- en Selectiebureau in IJsselstein met een groot aanbod aan vacatures. Ben jij op zoek naar een vacature voor financieel medewerker? Dan helpt TALECT je graag verder. Dag in dag uit zijn wij op zoek naar talent voor onze opdrachtgevers. We kijken niet alleen naar je cv, maar ook naar al jouw talenten en je persoonlijkheid. Door onze persoonlijke aanpak kunnen wij een goede match maken tussen werkgever en werknemer. Zo ben jij direct op de juiste plek. 

Heb jij ervaring als financieel medewerker of heb je net een passende studie gevolgd? Dan gaan we graag met je in gesprek. 

Financieel administratief netwerk

Wij hebben een groot netwerk van bedrijven binnen jouw vakgebied. De kans dat er een perfecte match voor jou bij zit is erg groot. Bekijk daarom eens onze vacature pagina. Wellicht dat je daar al een leuke werkgever tegenkomt. Zit er iets tussen wat jou interessant lijkt? Neem dan contact met ons op. Ook als je niets interessants vindt, kun je contact met ons opnemen. We zullen dan zo snel mogelijk contact opnemen om jouw wensen te bepreken. 

Wat kunnen wij nú al voor jou doen?

Wil jij aan de slag als financieel medewerker? TALECT helpt je graag met het zoeken van een passende werkgever. Schrijf je direct in bij TALECT als werkzoekende of laat je terugbellen. Wij nodigen je daarna graag uit voor een gesprek, zodat we jou kunnen ontzorgen in jouw zoektocht naar een geschikte vacature voor financieel medewerker.

 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures voor financieel medewerker?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl