Bel mij terug!

Vacature IJsselstein

Ben jij op zoek naar een leuke vacature in IJsselstein? Bij TALECT hebben we diverse vacatures en wij helpen je graag aan een baan! Vraag naar de mogelijkheden en wie weet kan jij snel aan de slag!

Wie zijn wij?

Welkom bij TALECT, wij zijn het werving- en selectiebureau van IJsselstein. Met ons brede netwerk in de regio kunnen wij vacatures aanbieden in diverse branches. Wij hebben als doel om vacatures van opdrachtgevers te vervullen met een passende kandidaat, maar ook om werkzoekenden een passende baan te bieden. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Bij TALECT vinden wij het leveren van maatwerk erg belangrijk. Daarom kun je via ons aan de slag als uitzendkracht, maar ook via detachering of in vast dienstverband. Ben je benieuwd welke mogelijkheden dit voor jou biedt? Neem vrijblijvend contact op, dan leggen wij het graag aan je uit! Naast dat wij vacatures hebben in IJsselstein, hebben wij ook een ruim aanbod aan vacatures in Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern. Onze vacatures bevinden zich in diverse branches zodat er altijd een is die past bij jouw wensen en talenten. Bekijk hier ons aanbod! 

Onze werkwijze 

Als je een leuke vacature ziet, kun je natuurlijk direct solliciteren. Aan de hand van jouw sollicitatie nodigen wij je uit voor een kennismakingsgesprek. Hierbij kijken we wat je talenten zijn en wat je graag zou willen doen. Je cv is hierbij belangrijk, maar bij TALECT kijken we veel verder dan dat en vinden wij het belangrijk om jou als persoon te leren kennen. Denken wij dat je past bij de vacature? Dan stellen wij je voor aan de opdrachtgever. Gedurende de sollicitatieprocedure kun je bij ons terecht voor vragen, wij begeleiden je tijdens het gehele proces. 

Wij helpen je graag!

Heb jij nog geen passende vacature gevonden voor een baan in IJsselstein? Je kunt je bij ons ook aanmelden als werkzoekende en dan nemen wij contact met je op als wij iets hebben dat aansluit bij jouw wensen. Wij zijn van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur bereikbaar en op vrijdag tot 17:00 uur. Samen met jou gaan we aan de slag met het vinden van jouw droombaan!

Alexander Meijers

Meer weten over een vacature in IJsselstein?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl