Bel mij terug!

Vacature in Nieuwegein

Ben jij op zoek naar een vacature in Nieuwegein?

Regio Nieuwegein kent veel leuke werkgevers die met regelmaat op zoek zijn naar nieuw talent. Wil jij graag kennismaken met een van onze opdrachtgevers? Bekijk ons aanbod en vind een leuke vacature in Nieuwegein! Je vindt hieronder ons aanbod aan vacatures in Nieuwegein en omgeving.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT en wij zijn hét werving- en selectiebureau in de regio IJsselstein. Iedereen heeft talent en onze kracht zit in het vinden van de het juiste talent bij de juiste baan. Wij kijken verder dan jouw cv en nemen echt de moeite om jou te leren kennen. Dit doen we zodat we dé baan kunnen vinden die aansluit bij jouw talenten en ambities. Wij beschikken bovendien over een groot netwerk van bedrijven in Nieuwegein en omgeving. Zie je een vacature die je aanspreekt? Solliciteer dan direct! Als je geen vacature ziet je die leuk lijkt, dan kun je je inschrijven bij ons. Wanneer we dan een vacature binnenkrijgen die wel bij je aansluit, dan nemen wij contact met je op.

Zo kunnen wij jou snel helpen:

Schrijf je in als werkzoekende en bekijk hieronder alvast de vacatures die we hebben in Nieuwegein. Zie je niet direct een interessante functie die bij jou aansluit? Bekijk dan ons totaal aanbod aan vacatures of neem dan contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek! Naast Nieuwegein, hebben we ook regelmatig een openstaande vacature in onder meer IJsselstein, Utrecht, Lopik, Montfoort, Vianen en Oudewater

Alexander Meijers

Vragen over een vacature in Nieuwegein?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl