Bel mij terug!

Vacature jobs

Ben je op zoek naar een vacature die bij jou past? Wij hebben de jobs bij jou in de buurt. Bij TALECT vind je de baan die perfect bij je past! Door onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring helpen we jou met het vinden van de vacature tussen al die jobs die je ziet.

Ben jij op zoek naar een vacature passend bij jou? TALECT heeft diverse jobs waar jij aan de slag kan. Met onze jarenlange ervaring kunnen we jou helpen om jouw job te vinden die bij jou past. Wij hebben openstaande vacatures in vele regio's. Dus, heb je een voorkeur voor een regio? Dan kunnen we je altijd helpen aan een baan dicht bij huis! 

Wie is TALECT?

TALECT is een werving- en selectiebureau in IJsselstein met de jobs bij jou in de buurt. Wij verbinden werkgevers en werknemers aan elkaar, niet alleen in IJsselstein maar in de hele omgeving! Je kunt je inschrijven bij ons wanneer je op zoek bent naar een vacature. Om je beter te leren kennen nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek worden jouw wensen en behoeften besproken.

Oog voor talent 

Bij TALECT hebben we oog voor talent, omdat we niet alleen naar je papieren kijken maar echt naar jou als persoon. Door ons uitgebreide netwerk hebben we diverse vacatures en jobs beschikbaar. Neem alvast eens een kijkje op onze vacaturepagina om te kijken wat voor vacatures we in huis hebben. Onze openingstijden zijn zeer gunstig, we zijn van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur bereikbaar. Dus als je full-time werkt hoef je geen vrij te vragen en kun je ook in de avonduren bij ons een afspraak maken.

Wij helpen graag

Ben je op zoek naar een werving- en selectiebureau met een vacature voor jobs? Of wil je meer informatie over onze diensten? Laat je terugbellen of schrijf je direct in. TALECT helpt je graag! 

Alexander Meijers

Vragen over onze diensten?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl