Bel mij terug!

Vacature secretaresse

Zoek je een vacature als secretaresse? TALECT heeft een uitgebreid netwerk en diverse vacatures voor secretaresses. Door onze persoonsgerichte aanpak vind je bij ons wél de baan waar je naar op zoek bent!

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau in IJsselstein. Wanneer je op zoek bent naar een vacature als secretaresse kun je je bij ons inschrijven en dan nemen we contact met je op. Om je goed te kunnen helpen, willen we je eerst iets beter leren kennen. Dit doen we door je uit te nodigen voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek proberen we een zo goed mogelijk beeld van je te krijgen zodat we je aan de juiste werkgever kunnen verbinden. Doordat we je helpen met persoonlijke aandacht en niet alleen naar het cv kijken, vinden we met succes de vacature die jij als secretaresse zoekt! Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina om te kijken of er een vacature voor secretaresse bij zit. Als er niets voor je bij zit, kun je ook je gegevens bij ons achterlaten, zodat we je op een later moment kunnen bereiken voor nieuwe vacatures die beschikbaar komen. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je op zoek naar een vacature voor secretaresse? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl