Bel mij terug!

Vacature website

Ben je op zoek naar een website met vacatures? Bij TALECT zit je goed! Wij zijn het werving- en selectiebureau met diverse vacatures in verschillende branches.

Op zoek naar een passende vacature? TALECT is dé vacature website met diverse banen. Wij hebben openstaande vacatures in verschillende branches, zoals technische vacatures, commerciële of logistieke vacatures én nog veel meer. Door ons brede netwerk hebben wij vacatures in jouw regio en kunnen we je altijd helpen aan een baan dicht bij huis!

Wie is TALECT?

TALECT is een werving- en selectiebureau in IJsselstein. Niet alleen verbinden wij werknemers en werkgevers met elkaar, maar kan je als kandidaat ook terecht als je op zoek bent naar een baan! Om je beter te leren kennen nodigen we je graag bij ons uit voor een kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw wensen en behoeften en kijken we wat het best bij jou past. 

Oog voor talent 

Bij TALECT draait het niet alleen om je cv of het papiertje die je hebt. Wij vinden het belangrijk om jou te leren kennen als persoon en te ontdekken wie jij bent en en waar jouw talenten liggen. Ben je benieuwd wat voor vacatures wij zoal beschikbaar hebben? Neem alvast een kijkje op onze vacaturepagina om te kijken of er iets voor jou tussen zit. Mocht dit niet zo zijn, niet getreurd. Dagelijks krijgen wij nieuwe vacatures. Je kan je gegevens achterlaten zodat we contact met je kunnen opnemen zodra er een passende vacature voor je is.   

Wij helpen graag

TALECT helpt graag om een passende baan voor jou te vinden. Wij zijn dé vacature website waar jij jouw droombaan kan vinden. Wil je meer informatie of heb je een aantal vragen? Laat je terugbellen of schrijf je direct in op onze website. Onze openingstijden zijn zeer gunstig, we zijn van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur bereikbaar. Dus als je full-time werkt hoef je geen vrij te vragen en kun je ook in de avonduren bij ons een afspraak maken.

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl