Bel mij terug!

Vacaturebank

TALECT is dé vacaturebank voor omgeving IJsselstein. Benieuwd welke vacatures we beschikbaar hebben? Bekijk snel ons aanbod. Wij helpen jou graag op een persoonlijke manier een baan te vinden die perfect bij jou past.

Wie zijn wij? 

TALECT is hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Ons doel is om, elke dag weer, de perfecte match te maken tussen werknemer en werkgever. Om deze match mogelijk te maken is je CV uiteraard belangrijk, maar we kijken nog liever naar jou als persoon. Daarom gaan we graag met jou in gesprek. Wat zijn je wensen en behoeften? Waar blink je in uit? Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar passende vacatures. Aangezien je een groot gedeelte van je tijd op je werk zult doorbrengen, is het belangrijk dat je er energie, maar vooral ook plezier uithaalt. Het is daarom belangrijk om een baan te vinden waar jij gelukkig van wordt. 

Onze vacaturebank heeft een groot netwerk. We hebben dan ook een breed aanbod verschillende vacatures. Bij TALECT ligt de focus vooral op technische, commerciële, financiële, logistieke en administratieve vacatures. Laat je daardoor niet afschrikken! Door ons grote netwerk krijgen we namelijk geregeld vacatures vanuit andere branches. Voor ons maakt het niet uit of je net bent afgestudeerd of al jaren meeloopt in het werkveld. We helpen je graag bij je zoektocht naar een geschikte functie. 

Heb je een vacature gevonden die je aanspreekt? Solliciteer dan direct! We nemen dan binnen een paar dagen contact met je op. Ook als er op dit moment geen functie bij zit die je aanspreekt raden we aan om je gegevens achter te laten. Zodra er nieuwe vacatures beschikbaar komen, brengen we je dan meteen op de hoogte. De vacatures die we aanbieden zijn zeer uiteenlopend. We hebben fulltime en parttime functies beschikbaar. Het bij ons mogelijk om te werken op basis van uitzenden of detachering. Daarnaast kunnen we ook bemiddelen bij het vinden van een vaste baan. Check hier direct alle vacatures die we hebben in onze vacaturebank.

Wat kunnen wij als vacaturebank voor jou doen? 

Zoek je een (nieuwe) baan? Neem dan een kijkje in onze vacaturebank of schrijf je direct in! Wil je meer informatie over onze diensten, dan kun je je laten terugbellen. TALECT is maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacaturebank?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl