Bel mij terug  

Vacatures in Maarssen

Vacatures in de regio Maarssen

Zoek jij een nieuwe baan in Maarssen? Als werving- en selectiebureau in de regio hebben we een groot aantal vacatures in Maarsen en omgeving.

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein. Wij geloven dat iedereen talent heeft. Wij zien het dan ook als onze taak om dat talent van jou naar boven te halen. We kijken dan ook verder dan je CV en diploma’s en maken graag kennis met jou als persoon. Wat zijn je wensen en ambities? Op basis daarvan gaan we samen op zoek naar jouw ideale baan.

Breed netwerk in Maarssen

Kom je uit Maarssen, dan is het mooi meegenomen als je een baantje vindt bij jou in de buurt. Wij hebben een groot netwerk en dus ook regelmatig vacatures in regio Maarssen. Zie je op dit moment geen passende vacature in Maarssen of de omgeving? Neem dan toch contact met ons op, dan kijken we wat we verder voor je kunnen betekenen. Als er op een later moment toch nog een vacature vrijkomt die aansluit bij jou als persoon, dan nemen wij alsnog contact met je op.

Zo kunnen wij jou snel helpen

Schrijf je in als werkzoekende en bekijk alvast de openstaande vacatures in Maarssen. Wellicht staat je droombaan er al tussen!

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in Vianen?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl