Bel mij terug!

Vacatures techniek

Vacatures met een technische vleugel

vind je bij TALECT! Wij hebben diverse vacatures in techniek. Ben jij benieuwd of er iets passends voor jou tussen zit? Lees dan vooral verder en ontdek of jij een nieuwe baan kan vinden!

Over TALECT en onze werkwijze

TALECT is een werving- en selectiebureau actief in omgeving IJsselstein. Wij hebben diverse vacatures in de techniek. Daarnaast zijn we ook actief in andere branches, zoals de administratie, de logistiek of de commercie. Zodra je als werkzoekenden actief op zoek bent naar een baan, helpen we je hier graag bij. We gaan met je in gesprek om te ontdekken waar je passie ligt. Iedereen heeft talent en benut deze op een andere manier. Daarom willen we middels een kennismakingsgesprek erachter komen wat jouw ambitie is. Zodra we een passende vacature voor je hebben gevonden, stellen we je voor aan de opdrachtgever. 

Vacatures in de techniek

Ben je benieuwd wat we zoal hebben openstaan qua vacatures in de techniek? Bekijk dan onze vacaturepagina. Hier vind je niet alleen vacatures in de techniek, maar kan je ook voor andere functies op zoek. Kan je op het moment niks vinden dat bij jou past? Maak je dan geen zorgen. Dagelijks komen er nieuwe vacatures binnen en je hebt de mogelijkheid jouw gegevens achter te laten. Dan kan we contact met je opnemen zodra er een vacature vrijkomt dat past bij jou. 

Contact 

Wil je meer weten over vacatures in de techniek of heb je vragen over iets anders? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bij TALECT staan onze professionals op elk moment voor je klaar. Wil je op de hoogte blijven van onze openstaande vacaturesSchrijf je in als werkzoekende en mis niks!

Alexander Meijers

Vragen over vacatures in de techniek?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl