Bel mij terug!

Vacaturesite

TALECT is dé vacaturesite voor omgeving IJsselstein. Benieuwd welke functies we voor jou beschikbaar hebben? Bekijk snel ons aanbod. Wij helpen jou graag op een persoonlijke manier een baan te vinden die perfect bij jou past.

Wie zijn wij? 

TALECT is hét werving- en selectiebureau uit regio IJsselstein. Wij geloven dat iedereen een talent heeft. Ons doel is dan ook om het talent van werknemers te koppelen aan passende werkgevers, zodat de ideale match ontstaat. Om dit te realiseren, is je CV natuurlijk een belangrijk onderdeel. Tóch kijken we ook graag verder dan je behaalde diploma's. Wat zijn jouw wensen en behoeften als het gaat om een baan? Waar ben je goed in? Op basis van deze informatie gaan wij op zoek naar een baan die echt bij jou past. Aangezien je een groot deel van je tijd op je werk gaat doorbrengen, is het belangrijk dat je er energie en plezier uithaalt. Bovendien wil je natuurlijk een baan waar je jouw talent optimaal kan ontwikkelen. Daar kunnen wij je bij helpen. 

We hebben een groot netwerk. Hierdoor kunnen we een breed aanbod van banen op onze vacaturesite bieden. Wij hebben voornamelijk veel technische, commerciële, financiële, logistieke en administratieve functies beschikbaar. Betekent dat dan dat als je niet in één van deze branches werkzaam bent we geen baan voor jou hebben? Nee hoor! Door ons grote netwerk hebben we ook geregeld vacatures vanuit andere vakgebieden. Bij TALECT maakt het niet of je pas net bent afgestuurd of al meerdere jaren werkervaring hebt. Wat je situatie ook is, wij helpen je graag bij je zoektocht naar een geschikte functie. 

Heb je een functie gezien die echt wat voor jou is? Solliciteer dan meteen! Binnen een paar dagen zullen we dan contact met je opnemen. Ook als er op dit moment geen passende baan voor jou is, raden we je aan om toch je gegevens achter te laten. Zodra er nieuwe vacatures beschikbaar zijn, nemen we contact met je op. Of je nu zoekt naar een fulltime of parttime baan, wilt werken op basis van uitzenden of detachering, bij ons kan het allemaal. Daarnaast kunnen we ook bemiddelen bij het vinden van een vaste baan. Check hier direct alle vacatures die we hebben in onze vacaturesite.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures en schrijf je direct in! Wil je meer weten over onze diensten, dan kun je je laten terugbellen. TALECT is maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacaturesite?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl