Bel mij terug!

Vakgebied

Ben je op zoek naar een baan in jouw vakgebied?

TALECT helpt je graag met het zoeken naar een baan binnen jouw vakgebied. Als ervaren detacheringsbureau zorgen we ervoor dat jouw talent op de goede plek terecht komt!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, hét werving-en selectiebureau in IJsselstein en omgeving. Wat ons onderscheid van andere werving- en selectiebureaus is dat wij oog hebben voor talent. We kijken verder dan de papiertjes die je gehaald hebt, of niet gehaald hebt. Je kunt je bij ons inschrijven wanneer je op zoek bent naar een (nieuwe) baan in jouw vakgebied. Wanneer je je ingeschreven hebt maken we graag kennis doormiddel van een kennismakingsgesprek. Jouw persoonlijkheid en je ambities zijn belangrijk om te bepalen welke vacature bij je past. Bij TALECT zijn we gespecialiseerd op het gebied van technische, logistieke, commerciële, financiële en administratieve vacatures, maar we krijgen ook regelmatig vacatures voor andere vakgebieden binnen. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina. Als er iets voor je tussenzit kun je direct solliciteren dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. Je kunt bij ons terecht als je wilt werken op basis van detacheren of op basis van uitzenden. Liever een vaste baan in jouw vakgebied? Ook dan helpen we je graag! 

Zo kunnen wij jou snel helpen:

Schrijf je in als werkzoekende en bekijk onze vacatures. Als je een vacature tegenkomt die jou aanspreekt, neem dan contact met ons op. Wij nodigen je dan uit voor een kennismakingsgesprek en dan kijken we of de vacature bij jou past. Wil je meer weten over onze diensten of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op! 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures in jouw vakgebied?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl