Bel mij terug  

Werkgevers

Wij geloven dat iedereen talent heeft. En onze kracht zit in het selecteren van juist dat talent dat nodig is voor onze opdrachtgevers. Dat van ons zit in het selecteren van juist dat talent dat nodig is voor onze opdrachtgevers. Wij kijken verder dan alleen het cv en denken met jou mee in HR-oplossingen. Het is maatwerk wat we doen. Pragmatisch en kwalitatief. Dat is hoe wij werken. En daarmee lukt het ons wél de ideale kandidaten te vinden. Ook in deze krappe arbeidsmarkt.

De beste selectie van talent

Kennismaken

Wanneer je een opdracht bij ons uitzet, komen we altijd eerst graag even kennismaken zodat we een goed beeld krijgen van de organisatie en de bedrijfscultuur. Hierdoor kunnen we een nog betere selectie doen.

 arrow

Ruime recruitment ervaring

We hebben veel ervaring en kennis van de markt en de kandidaten. Bij TALECT werken alleen maar ervaren consultants.

 arrow

Doelgroep analyse

Door een gedegen doelgroep analyse te doen, weten we precies hoe we de ideale kandidaat kunnen bereiken en motiveren. Hierin kunnen we jou als opdrachtgever ook adviseren.

 arrow

Ruime toegang tot alle wervingskanalen

We hebben ruime toegang tot alle wervingskanalen en kijken per opdracht welk kanaal en welk middel nodig is om onder de aandacht te komen van de ideale profielen. We maken hierbij gebruik van online searching, social advertising en diverse jobboards. Per opdracht kijken we wat er nodig is.

Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?
Laat je terugbellen of neem contact op met TALECT.