Bel mij terug!

Werkgevers

Bij TALECT geloven we dat iedereen talent heeft en dat je met het vinden en behouden van de juiste medewerkers écht het verschil maakt. Voor jezelf, voor je klanten en voor je collega’s. Daarom kijken we verder dan het cv en denken we mee in hr-oplossingen. We gaan op zoek naar de identiteit en cultuur van jouw organisatie. Want het vinden van de juiste kandidaat draait om aandacht. Voor jou, maar ook voor de sollicitant. Het is maatwerk wat we doen. Pragmatisch en kwalitatief. Dat is hoe wij werken. En daarmee lukt het ons wél de ideale kandidaten te vinden. Ook in deze krappe arbeidsmarkt.

Onze aanpak:

 1. Kennismaken  
  We zijn benieuwd naar jou en het bedrijf waar je werkt.  
   
 2. Doelgroep analyse 
  We zoeken uit wie jouw ideale kandidaat is en nemen contact met je op om het profiel te bespreken en waar nodig aan te scherpen.  

 3. Vacature schrijven en plaatsen 
  In samenwerking met jou schrijven we een vacaturetekst. Deze plaatsen wij op onze website, LinkedIn, op vacaturebanken en soms ook op andere belangrijke websites. Van alle kandidaten die wij succesvol bij een bedrijf plaatsen, heeft ongeveer 10% zelf gesolliciteerd.   

 4. Online zoeken  
  Onze recruiters gaan voor je aan de slag. We benaderen potentiële kandidaten op LinkedIn en diverse cv-databanken. En hier zijn we goed in, want zo'n 90% van onze succesvolle bemiddelingen doen we op deze manier. 

 5. Selectieproces 
  Wij nemen het selectieproces voor je uit handen. Wij gaan in gesprek met de kandidaten en plannen sollicitatiegesprekken in. We nemen contact met je op als we iemand hebben gevonden die goed past bij de functie en de organisatie. De eerste gespreksrondes hebben we eigenlijk al voor je gedaan! 

 6. Voorstellen 
  Als we iemand hebben gevonden, bellen we je op en vertellen je meer over onze kandidaat. Enthousiast? Dan plannen we een kennismakingsgesprek in. 

Wil je meer weten over onze diensten of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? 
Laat je terugbellen of neem contact op met TALECT.