Bel mij terug!

Loopbaan Scan

Als werkgever heb je continu te maken met veranderingen binnen en buiten je organisatie. Door technologische en economische ontwikkelingen ontstaan nieuwe behoeften. Banen veranderen of verdwijnen door reorganisaties. Voor werknemers is dat spannend en uitdagend. Zij moeten zich blijven ontwikkelen om goed inzetbaar te blijven. Dat vergt flexibiliteit en inzicht in het eigen kunnen. Ook vraagt het om een vooruitziende blik van jou als werkgever.

Hoe zorg je als werkgever voor het behoud van betrokken en duurzaam inzetbare medewerkers? En hoe blijf je interessant in tijden van schaarste op de arbeidsmarkt? Hieronder vertellen we je de highlights. Wil je meer weten?

Kennissessie
Speciaal voor werkgevers hebben we een gratis kennissessie georganiseerd over duurzame inzetbaarheid. Hierin boden we concrete handvatten en tools om personeelskosten om te buigen naar een productief werkklimaat met gemotiveerde én duurzaam inzetbare medewerkers.

Meer informatie over de kennissessie lees je hier.

“Future proof” met duurzaam inzetbare medewerkers

Bij TALECT geloven we in de kracht van goed werkgeverschap. In aandacht voor individuele medewerkers. En het benutten en ontwikkelen van hun talenten. Met duurzame inzetbaarheid als speerpunt ben je als organisatie in staat het hoofd te bieden aan veranderingen. Zo zet je koers naar een “future proof” werkomgeving met meer werkplezier, minder ziekteverzuim en een hogere arbeidsproductiviteit.


3 stappen naar inzicht in employability

De TALECT Loopbaan Scan is een kort en intensief programma dat direct inzicht geeft in de inzetbaarheid en arbeidsmarktwaarde van jouw medewerker. Daar rolt een goed onderbouwd actieplan uit voort met concrete handvatten voor de inzetbaarheid op lange termijn.

De Loopbaan Scan bestaat uit drie overzichtelijke stappen:

  1. Persoonlijk intakegesprek met loopbaanadviseur
  2. Online invullen van de APQ-vragenlijst
  3. Evaluatiegesprek, rapportage en concreet actieplan

Je kunt de Loopbaan Scan als werkgever inzetten in het kader van employability, arbeidsmobiliteit, verloop preventie en loopbaan- en verandertrajecten. Dit instrument versterkt het zakelijk leiderschap van werknemers en stimuleert hen zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het vormgeven van de eigen loopbaan. Dit maakt de Loopbaan Scan waardevol voor werknemers én werkgevers. In onze digitale brochure kun je hier meer over lezen. Vraag hem hieronder gratis aan via het formulier!

De voordelen voor jou als werkgever

Grip op de toekomst: met duurzaam inzetbare medewerkers;
Grip op kosten: minder ziekteverzuim en personeelsverloop;
Grip op werkplezier: behoud van betrokken en gemotiveerde medewerkers;
Grip op efficiency: vergroten van productiviteit met de juiste persoon op de juiste plaats;
Grip op veranderingen: een wendbare en “future proof” organisatie.

 

Wetenschappelijk onderbouwd

De APQ-vragenlijst is gebaseerd op actuele datasets, recente employbility inzichten en het wetenschappelijke 4C-model (Curiosity, Concern, Control en Confidence).

Deskundig loopbaanadvies

Persoonlijke begeleiding door een NOLOC-gecertificeerde loopbaanadviseur met kennis van de (lokale) arbeidsmarkt.

Continuïteit & Kwaliteit

Als HR-partner hebben wij alle expertise in huis voor een zorgeloos vervolgtraject op het gebied van loopbaancoaching of outplacement.

 

Zet je eerste stap naar een “future proof” organisatie.

Wil je meer weten?