Bel mij terug!

W&S bureau

Zoek jij een W&S bureau dat jou kan helpen bij de zoektocht naar nieuw personeel? Of ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Bij TALECT zit je goed!

Wie zijn wij?

TALECT is hét W&S bureau uit IJsselstein. Je kunt bij ons terecht als je op zoek bent naar een werkgever die écht bij jou past, maar ook als je openstaande vacatures te vervullen hebt en die ene perfecte kandidaat nog niet gevonden hebt. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft. Ons talent is de juiste match maken tussen werknemer en werkgever. Om dit doel te behalen, kijken we verder dan alleen het cv en de behaalde diploma's en maken we graag kennis met jou als persoon. Wat zijn jouw wensen en ambities? Wat is jouw talent? Jouw kwaliteiten komen namelijk pas goed tot hun recht wanneer je op de juiste plek wordt ingezet. Daarnaast zul je flink wat tijd op je werk doorbrengen. Het is dan ook belangrijk dat je er blij van wordt, in het team past én er energie uithaalt. Door onze ruime ervaring leveren wij uitsluitend maatwerk. Alleen zo komt die ideale match tot stand. Verder denken we ook graag, indien gewenst, mee in HR-oplossingen.

Wij hebben veelal openstaande vacatures in financiële, commerciële, administratieve en logistieke branches. Ben je niet werkzaam in één van deze sectoren? Neem dan alsnog contact met ons op! We beschikken over een breed netwerk, waardoor we ook regelmatig vacatures hebben in andere werkvelden. Daarbij zoeken we altijd opdrachtgevers om ons netwerk mee uit te breiden. 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Start je met de werving van nieuw personeel en kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Of zoek je een leuke baan, maar heb je de juiste werkgever nog niet gevonden? Laat je terugbellen! Maandag tot en met donderdag zijn wij te bereiken tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over ons W&S bureau?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl