Bel mij terug!

Werk

Ben je op zoek naar (nieuw) werk? Bij TALECT vind je de baan die perfect bij je past! Bekijk onze diverse vacatures op de vacaturepagina.

Wie zijn wij? 

Wij zijn TALECT. Hét werving en selectiebureau in IJsselstein en de omgeving. Onze ervaren consultants zijn elke dag op zoek naar talent en verbinden werknemers en werkgevers met elkaar. Wat ons zo bijzonder maakt is dat we oog hebben voor talent omdat we verder kijken dan de papieren die iemand bezit. Als je je bij ons inschrijft, nemen we altijd persoonlijk contact met je op om een kennismakingsgesprek te plannen. In dit gesprek bespreken we jouw wensen en behoeften en kijken we naar jouw persoonlijkheid en je ambities. Zo krijgen we een beter beeld van je en kunnen we een passende vacature voor je zoeken.

Wij bieden werk aan op basis van detachering of op basis van uitzenden. Ben je op zoek naar een vast werk? Ook dan kun je bij ons terecht, wij bemiddelen ook als je de voorkeur hebt voor vast werk. Het maakt voor ons niets uit of je net van school komt of al jaren werkervaring hebt, we helpen je graag met het zoeken naar (nieuw) werk.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Ben je op zoek naar werk omdat je een nieuwe uitdaging wilt of geen voldoening meer uit je werk haalt? Of wil je meer informatie over onze diensten?  Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. 

Alexander Meijers

Vragen over onze vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl