Bel mij terug!

Werk in IJsselstein

Ben jij op zoek naar werk in IJsselstein? Bij TALECT hebben we diverse vacatures en wij helpen je graag aan een baan! Vraag naar de mogelijkheden en wie weet kan jij al snel aan de slag!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Wij hebben een breed netwerk en hierdoor vele vacatures actief in verschillende branches. Ons doel is om vacatures van de opdrachtgever te vervullen en een passende baan te vinden voor werkzoekenden. 

Detacheren, uitzenden of vast dienstverband

Bij TALECT houden we van maatwerk. Je hebt de mogelijkheid om bij ons als uitzendkracht aan de slag te gaan, via detachering of in vast dienstverband. Wil je hier graag meer over weten? Dan kan je vrijblijvend contact opnemen, zodat we je hier alles over kunnen uitleggen. Naast dat wij werk aanbieden in IJsselstein, hebben we ook regelmatig vacatures in Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern. Onze vacatures zijn te vinden in diverse branches. Zo kan je aan de slag in de techniek, de logistiek, commercie of wellicht de finance wereld. Ben je benieuwd naar onze vacatures? Bekijk ze hier

Onze werkwijze 

Wanneer je een passende vacature hebt gevonden, dan kan je direct solliciteren. We nodigen je dan eerst uit bij ons op kennismakingsgesprek. We gaan ontdekken wat jouw talenten zijn en waar je ervaring in hebt. Uiteraard is je cv belangrijk, maar wij vinden het belangrijker om jou als persoon te leren kennen. Zodra we een match zien, dan stellen we je voor aan de opdrachtgever. Wij zijn de schakel tussen jou en de opdrachtgever en als werkzoekende kan je altijd terecht bij ons met vragen en/of opmerkingen. Wij begeleiden je tijdens het gehele proces. 

Wij helpen je graag!

Het is niet makkelijk om werk in IJsselstein te vinden. Door goed te luisteren naar jouw voorkeuren en verwachtingen, proberen we altijd een passende baan te vinden. Meteen aan de slag? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Je kan ons bereiken van maandag tot en met donderdag tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Wij begeleiden je graag om jouw droombaan te vinden! 

Alexander Meijers

Meer weten over werk in IJsselstein?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl