Bel mij terug!

Werk in Nieuwegein

Werk in Nieuwegein en omgeving

Wil jij graag aan het werk in Nieuwegein? TALECT heeft diverse openstaande vacatures in deze regio. Neem een kijkje op onze website.

Wil jij graag aan het werk in Nieuwegein? Wij kunnen jou helpen in jouw zoektocht naar de ideale baan! Misschien heb je zelf al in gedachte waar je graag zou willen werken of in welke branche. Als jij ons laat weten waar in Nieuwegein je een baan zoekt, kunnen wij je misschien helpen om de connectie te maken. 

Wie zijn wij?

TALECT in een werving- en selectiebureau. Wij zijn gevestigd in regio Nieuwegein. Wij hebben diverse openstaande vacatures in verschillende branches. Deze openstaande vacatures matchen wij met de perfecte kandidaat. Onze taak is om jouw talent naar boven te halen en te kijken waar jouw ervaring ligt. Daarom vinden wij het belangrijk dat we je leren kennen als persoon. Uiteraard is jouw cv en diploma meewegend, maar we bespreken ook graag jouw wensen en ambities en op basis daarvan zoeken we de ideale baan. 

Netwerk in Nieuwegein

Als je uit Nieuwegein komt, wil je daar het liefst ook in de buurt werken. Gelukkig heeft TALECT een breed netwerk in de omgeving van Nieuwegein. Het kan zijn dat je op dit moment geen passende vacature vindt in ons aanbod. Je kan dan contact opnemen, zodat we kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Mocht er dan later een vacature vrijkomen die bij jou aansluit, dan zullen we contact met je opnemen. 

Contact met TALECT

Schrijf je in als werkzoekende zodat je alvast de openstaande vacatures kan bekijken. Je kan direct solliciteren of eerst contact met ons opnemen. We kunnen dan de mogelijkheden bespreken en kijken welke baan bij je aansluit. 

Alexander Meijers

Vragen over werk in Nieuwegein?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl