Bel mij terug!

Werk vacatures

Het is soms erg lastig om een passende werk vacature te vinden. TALECT helpt je graag om jouw droombaan te vinden. Wij hebben diverse werk vacatures in verschillende branches.

Ben jij op zoek naar werk vacatures? TALECT heeft diverse openstaande vacatures in verschillende branches. Het kan soms erg lastig zijn om een passende baan te vinden en te opereren in de functie die jij graag wilt. Daarom staat TALECT graag voor je klaar om je te begeleiden in dit proces. Naast dat wij voor werknemers klaar staan, zetten wij ook ons beste beentje voor, voor werkgevers om diverse werk vacatures te vervullen. Wil je weten hoe wij te werk gaan? Lees dan verder! 

Wie zijn wij? 

TALECT is hét werving- en selectiebureau met oog voor talent. We helpen jou met het zoeken naar (nieuw) werk. Wij zitten gevestigd in IJsselstein, maar zijn ook nog in de nabije omgeving actief. Wij zorgen ervoor dat we werknemers en werkgevers verbinden. Ben jij op zoek naar werk en wil je graag snel aan de slag? Dan maken wij graag kennis met je. Tijdens dit kennismakingsgesprek zullen we aan de hand van je persoonlijkheid en ambities op zoek gaan naar vacatures. Uiteraard bekijken we ook je cv en diploma’s, maar willen we jou beter leren kennen. 

Werken via TALECT

Je hebt de mogelijkheid om op verschillende manieren bij ons te werken. Dit kan vast in dienst, door middel van detachering of op basis van uitzenden. Wanneer je op basis van uitzendkracht aan de slag gaat, dan krijg je ook alleen de uren uitbetaald die je hebt gewerkt. Binnen TALECT focussen we op diverse vacatures in verschillende branches, zoals financiële, commerciële, logistieke, technische en administratieve vacatures. Mocht je op zoek zijn naar iets anders? Wij krijgen ook regelmatig vacatures uit andere vakgebieden. 

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Wil je graag zo snel mogelijk (nieuw) werk vinden of moeten er vacatures vervuld worden binnen jouw organisatie? Vraag dan naar de mogelijkheden. Laat je terugbellen of schrijf je direct in. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze vacaturepagina als er iets voor je tussenzit kun je direct solliciteren.

Alexander Meijers

Vragen over werk vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl