Bel mij terug!

werk vinden

Werk vinden bij TALECT

Wil je graag werk vinden dat bij jou past? Bij TALECT hebben een groot aanbod van vacatures in verschillende branches. Neem een kijkje en wie weet staat jou passende baan ertussen!

Wie zijn wij? 

TALECT is een werving en selectiebureau in IJsselstein en de omgeving. Dagelijks zijn wij bezig om verschillende vacatures te vervullen en mensen te helpen in hun zoektocht om werk te vinden. TALECT beschikt over ervaren consultants die elke dag bezig zijn om talent en opdrachtgevers te verbinden. Wij bieden je verschillende mogelijkheden aan om aan het werk te gaan. Je kan in vast dienstverband, op basis van detachering of op basis van uitzendkracht. Net afgestudeerd of al jaren ervaring, maar kan je zelf geen werk vinden? Bij TALECT helpen we je graag om een passende functie te vinden in jouw interesse. 

Werkwijze

Nadat je je bij ons hebt ingeschreven nemen we persoonlijk contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Hierin vinden we het belangrijk dat we jou als persoon leren kennen. Een cv zegt veel, maar iemand spreken zegt nog veel meer. We kijken waar jouw ambities liggen en luisteren naar je wensen. Ook heb jij de mogelijkheid om ons vragen te stellen over de procedure of bepaalde vacatures en organisaties. Ons doel is om uiteindelijk werk te vinden dat aansluit bij jou. Wij zijn je graag van dienst. 

Onze vacatures

Binnen TALECT zijn we gespecialiseerd in verschillende vakgebieden en branches, zoals technische, logistieke, commerciële, financiële of administratieve vacatures. We krijgen ook regelmatig nieuwe vacatures binnen voor andere vakgebieden. Bekijk onze vacaturepagina en misschien zit er wel wat voor jou tussen. Je kan direct solliciteren dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. 

Meer informatie

Wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op en wij nodigen je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek. Je kan je ook inschrijven als werkzoekende en onze vacatures bekijken. 

Alexander Meijers

Vragen over vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl