Bel mij terug!

Werk zoeken

Ben jij net afgestudeerd of heb je al een aantal jaar werkervaring, maar ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Werk zoeken kan best lastig zijn. Wij van TALECT helpen je graag bij het vinden van een baan die perfect bij jou past!

Wie zijn wij? 

TALECT is hét werving- en selectiebureau in IJsselstein en omstreken. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen talent heeft. Elke dag zijn onze ervaren consultants dan druk bezig met het ontdekken van talenten, om vervolgens de perfecte match tussen werknemer en werkgever te maken. Wij zijn niet zomaar een werving- en selectiebureau. Uiteraard vinden we het belangrijk om naar je CV en behaalde diploma's te kijken, maar we vinden het nog belangrijker om te kijken wie jij bent als persoon. In een persoonlijk kennismakingsgesprek stellen we je graag vragen over je wensen en ambities. Op basis daarvan gaan wij voor jou op zoek naar een baan waar je blij van wordt en waar je jezelf optimaal kan ontwikkelen. 

Bij TALECT bieden we onder andere werk aan op basis van detachering of op basis van uitzenden. Ook wanneer je op zoek bent naar een vaste baan kun je bij ons terecht. Voor ons is het niet belangrijk of je pas net van school komt of al jaren werkzaam bent. Wat je situatie ook is, wij helpen je graag met het zoeken naar een (nieuwe) baan.

Wat kunnen wij voor jou doen? 

Haal je geen voldoening meer uit je werk, ben je simpelweg op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je meer informatie over onze diensten? Laat je terugbellen of schrijf je direct in! Maandag tot en met donderdag zijn wij bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur. We horen graag van je!

 

Alexander Meijers

Hulp nodig met werk zoeken?

Alexander helpt je graag verder:

0630384742

alexander@talect.nl