Bel mij terug!

Werken in de logistiek

Ben jij als logistiek talent op zoek naar een (nieuwe) baan? TALECT helpt je graag met jouw zoektocht naar functies in de logistieke sector. Wij hebben verschillende logistieke vacatures beschikbaar, dus de kans is groot dat er ook iets voor jou bij zit!

Wie zijn wij?

TALECT is hét werving- en selectiebureau uit IJsselstein met oog voor talent. Onze opdrachtgevers bevinden zich veelal in regio Utrecht en omstreken. Dag in dag uit zijn we voor hen op zoek naar logistiek talent. In de afgelopen jaren hebben we een breed netwerk opgebouwd bestaande uit diverse opdrachtgevers uit de logistieke branches. Van internationale organisaties met uitdagende processen tot kleine familiebedrijven waar je in een hecht team terecht komt. Zoek je een baan, dan gaan we graag met je in gesprek. Uiteraard zijn je cv en behaalde diploma's belangrijk, maar we kijken ook graag verder dan dat. Wat zijn jouw wensen en behoeften? Bij TALECT vinden we het immers belangrijk dat talent op de juiste plek terecht komt en dat het talent ook goed ontwikkeld kan worden binnen een bedrijf. Bekijk onderaan de pagina vast onze openstaande vacatures in de logistiek, misschien zit jouw droombaan er wel tussen! 

Uitzenden, detacheren of vast werk

Ben je op zoek naar een senior functie als projectleider planning? Of wil je graag als magazijnmedewerker aan de slag? Naar wat voor functie je ook op zoek bent, wij helpen je graag verder. Tijdens het kennismakingsgesprek gaan we dieper in op jouw wensen en zo proberen we een geschikte werkgever voor jou te vinden. Het is mogelijk om zowel op basis van uitzenden als detachering te werken, maar we kunnen ook bemiddelen bij de zoektocht naar vast werk. Het maakt voor ons niet uit of je pas net bent afgestudeerd of al velen jaren ervaring hebt in de logistiek, wij gaan graag voor je aan de slag!

Logistieke vacatures

Door ons uitgebreide netwerk van opdrachtgevers, hebben we veel openstaande vacatures beschikbaar. TALECT is onder meer specialist in financiële, commerciële, administratieve, technische en logistieke vacatures. Bekijk vooral ons huidige vacatureaanbod en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat. We hebben veel vacatures in IJsselstein, Nieuwegein, Benschop, Lopik, Utrecht, Montfoort, Houten, Vianen, Culemborg, Oudewater, Vleuten en De Meern. Mocht er nu niets voor je tussen zitten, niet getreurd. Laat je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op als er iets nieuws beschikbaar komt.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wil jij werken in de logistiek, maar lukt het niet om een (nieuwe) baan te vinden? Of heb je een vraag over onze andere diensten? Laat je terugbellen! Of schrijf je direct in als werkzoekende dan gaan wij aan de slag. Wij zijn maandag tot en met donderdag bereikbaar tot 21:00 uur en vrijdag tot 17:00 uur.

Alexander Meijers

Vragen over onze logistieke vacatures?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl