Bel mij terug!

Werken in de Meern

Werken in de Meern

TALECT heeft verschillende openstaande vacatures in de regio De Meern, dan kunnen wij je hierbij helpen.

Werken in de Meern of omgeving? TALECT staat voor je klaar om de zoektocht te starten naar een droombaan in de Meern. Met ons brede netwerk kunnen we je helpen om een connectie te maken met een bedrijf waar jij graag aan de slag wilt. Wanneer je contact met ons opneemt, bespreken we alles stap voor stap.

Wie zijn wij?

Als werving- en selectiebureau zijn we actief in omgeving de Meern. We hebben al vele kandidaten samengebracht met openstaande vacatures. TALECT opereert in diverse branches, zoals de Finance, administratie of logistiek. Het is onze taak om op zoek te gaan naar talent en deze te verbinden met onze opdrachtgevers. Hierbij kijken we naar jou als persoon, naar wie je bent en waar je wensen liggen. We bespreken je cv en kiezen uiteindelijk de best passende baan. 

TALECT, voor wie? 

TALECT staat klaar voor zowel opdrachtgevers als kandidaten. Ben jij op zoek naar een baan, maar kan je deze niet vinden en heb je hier hulp bij nodig? Dan helpen we je graag bij ons. Samen gaan we in gesprek om te ontdekken wat je graag wilt. Daarnaast gaan we actief op zoek voor opdrachtgevers om diverse vacatures te vervullen. Voordat we een kandidaat daadwerkelijk voorstellen, ontdekken we eerst zelf of de kandidaat passend is voor de functie. 

Ons netwerk in de Meern

TALECT heeft een netwerk in de Meern met bedrijven waarmee we jou in contact kunnen brengen. We bespreken eerst alle mogelijkheden, hebben contact met het desbetreffende bedrijf en kijken of je op sollicitatie kan komen bij dat bedrijf. Uiteraard spreken we je eerst zelf, zodat we weten of je goed genoeg past bij onze opdrachtgever. Het kan zo zijn dat er nog geen openstaande vacatures zijn in de Meern. Niet getreurd. Je kan namelijk contact  met ons opnemen en aangeven dat je graag in de Meern wilt werken. Wij kunnen je gegevens noteren en je contacteren, wanneer er een vacature vrijkomt. 

Wij helpen graag

Schrijf je in als werkzoekende op onze website. Je kan dan alle openstaande vacatures bekijken. Mocht er iets tussen zitten wat je aanspreekt, dan kan je solliciteren. Wil je liever toch wat meer informatie over de vacature? Dan kan je contact opnemen met Alexander. TALECT helpt je graag naar de zoektocht om te werken in de Meern. 

Alexander Meijers

Vragen over werken in de Meern?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl