Bel mij terug!

Werken in de techniek

Ben jij technisch ingesteld? Dan wil jij vast graag werken in de techniek! Bij TALECT zijn we altijd op zoek naar talenten zoals jij. We hebben namelijk veel vacatures in de technische branche. Neem eens een kijkje op onze vacaturepagina en vindt jou ideale baan!

TECHNIEK IS OVERAL…

… in je smartphone, je auto en zelfs in je boterham. Met een technische achtergrond kun je alle kanten op. Van automonteur tot domotica specialist en van medewerker technische dienst tot manager automatisering. Kijk onderaan de pagina welke vacature er bij jou past!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau gevestigd in IJsselstein. Techniek is een breed begrip en je vindt het overal. Er is dan ook werk genoeg en je kunt veel verschillende kanten op. Zoek je hulp bij het vinden van een (nieuwe) baan? Dan nodigen we je van harte uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens het gesprek kijken we vooral wat je wensen en behoeften zijn. Op deze manier kunnen we erachter komen of we vacatures hebben die bij jou aansluiten. Het maakt voor ons niet uit of je al jaren meedraait of pas net je diploma hebt gehaald. We helpen je graag met het vinden van de ideale baan. Je zult immers heel wat uren doorbrengen op je werk en daarom vinden we het belangrijk dat je een baan vindt waar je het naar je zin hebt en je jouw talenten optimaal kunt benutten.

Technische ambities

Misschien ben je net klaar met je opleiding en weet je nog niet precies welk pad je wilt bewandelen. Je wilt vooral veel vlieguren maken in de techniek. De technische ontwikkelen gaan razendsnel en dagelijks komen er nieuwe beroepen bij. De provincie Utrecht alleen al telt duizenden bedrijven met openstaande technische vacatures. TALECT helpt je graag in de zoektocht naar jouw ideale baan. Hierbij kijken we verder naar jouw diploma en werkervaring, maar vooral naar jouw talent, persoonlijkheid en ambities. Zo koppelen we jou aan een baan waar jij gelukkig van wordt. Dus schrijf je direct in!

Openstaande vacatures in de techniek

Het grootste deel van onze opdrachtgevers bevindt zich in IJsselstein en omstreken. Zie je niet direct een interessante vacature die aansluit bij jou wensen, dan raden we je aan om toch contact op te nemen. Ons netwerk van bedrijven is groot en reikt verder dan IJsselstein. Kijk snel bij onze openstaande technische vacatures. Ben je meer op zoek naar een logistieke baan? Neem dan een kijkje bij onze logistieke vacatures.

Alexander Meijers

Wil jij graag werken in de techniek?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

Alexander@talect.nl