Bel mij terug!

Werken in Houten

Werken in Houten of omgeving

Werken in Houten? TALECT heeft verschillende openstaande vacatures in Houten. Wij helpen je graag in je zoektocht naar de best passende baan.

Altijd al willen werken in Houten? TALECT heeft diverse openstaande vacatures in de regio Houten. Door ons brede netwerk werken we samen met verschillende bedrijven in diverse branches. Wat jij ook wilt of waar je naar op zoek bent, TALECT kan je altijd helpen! Als je contact met ons opneemt, zullen we jouw wensen in kaart brengen. 

Voorstellen

Wij zijn TALECT. Dé werving- en selectiebureau in Houten. Wij werken met passie en liefde aan het samenbrengen van kandidaten en openstaande vacatures. Het is onze taak om talent te spotten en tegelijkertijd bedrijven te helpen om passend personeel te vinden. Wij zijn actief in vele verschillende branches, zoals de techniek, de administratie of de logistiek én nog veel en veel meer. 

Samen met de kandidaat bespreken wij de wensen en ambities. We kijken waar het talent ligt en gaan op zoek naar een passende vacature. We willen je graag als persoon beter leren kennen. Dit betekent niet dat we een cv niet geheel onbelangrijk vinden, maar is de inhoud van iemand veelzeggend. 

Ons netwerk in Houten

Door ons brede netwerk hebben wij veel contact met bedrijven in Houten. Mocht jij ergens graag willen werken, dan kunnen we altijd kijken of we een connectie kunnen maken met het desbetreffende bedrijf. We willen je eerst zelf spreken en kijken dan of je passend bent voor de openstaande vacature. Mocht het nu zo zijn dat je geen vacature kan vinden in Houten of omgeving, geef dan niet op. Je kan altijd je contactgegevens achterlaten, zodat wij contact met je opnemen. Wanneer er dan iets vrijkomt, zullen wij je direct bellen. 

Wij helpen graag

Schrijf je in als werkzoekende op onze website, zodat je alle openstaande vacatures kan bekijken. Voor meer informatie kan je ook contact met ons opnemen, zodat we je kunnen helpen naar een passende baan. 

Alexander Meijers

Meer weten over werken in Houten?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl