Bel mij terug!

Werken in Lopik

Werken in regio Lopik

Altijd al willen werken in Lopik? Bij TALECT hebben we de ideale vacatures voor jou om te werken in Lopik. Neem een kijkje en laat je verrassen.

Liever werken in Lopik? Dat begrijpen wij! TALECT is actief in Lopik en omgeving. Wij hebben diverse vacatures die aansluiten op jouw wensen. We helpen je daarom graag om een passende baan te vinden. Wanneer je contact met ons opneemt zullen we de zoektocht starten! 

Voorstellen

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau in omgeving Lopik. Ben jij werkzoekende en wil je en toffe baan in bijvoorbeeld de logistiek of de administratie? Bij TALECT hebben we vele vacatures openstaan die wellicht aansluiten bij jouw wensen. Wij gaan je hier graag bij helpen. We starten met een voorstel rondje waarin je meer over jezelf kan vertellen en wij je cv bekijken. Uiteraard vinden we het belangrijk dat we jou als persoon leren kennen. We kijken waar jouw wensen en ambities liggen om de perfecte baan te vinden. 

Breed netwerk in Lopik

Wij zijn al een lange tijd actief in Lopik. Hierdoor hebben we een breed netwerk opgebouwd en contact met vele opdrachtgevers. Mocht je wensen hebben waar jij graag zou willen werken, dan kunnen we altijd kijken of wij de connectie kunnen maken, zodat we jou kunnen helpen aan een baan. Het kan zijn dat er momenteel geen openstaande vacatures in Lopik zijn. Dan kan je contact opnemen met ons. Wij zorgen er dan voor dat jij gebeld wordt zodra er een passende vacature vrijkomt. 

Contact

Je kan je bij ons inschrijven als werkzoekende. Hiermee kan je alle openstaande vacatures bekijken. Wil je toch meer informatie met betrekking tot onze werkwijze of contact met een van ons? Klik dan hier voor meer informatie. 

Alexander Meijers

Meer weten over werken in Lopik?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl