Bel mij terug!

Werken in Montfoort

Werken in Montfoort

Wil jij graag werken in Montfoort of omgeving? Bij TALECT hebben wij tal van vacatures om je aan een baan te helpen in Montfoort. Het draait bij ons om aandacht en kwaliteit. Als bureau willen wij het beste aanbieden aan onze klanten. Daarom gaan we eerst altijd met je in gesprek om te ontdekken wat je wil. We leggen je graag uit wat we doen en op welke manier TALECT zich inzet. 

Wie is TALECT?

TALECT is een werving- en selectiebureau en wij zijn actief in Montfoort en omgeving. Wij helpen kandidaten aan een passende baan. Dit doen we door te kijken wat jouw ambities en wensen zijn. Dit kan bijvoorbeeld in de logistiek zijn of juist in de techniek. Het is maar net waar je naar op zoek bent. Wij hebben vacatures lopen in meerdere branches waardoor de keus dus breed blijft voor jou. Niet alleen staan wij klaar voor kandidaten, maar ook voor opdrachtgevers. Heb jij moeite om vacatures te vervullen? Bij TALECT helpen we graag om je hierbij te helpen. Zo gaan we op zoek naar de perfecte kandidaat die wellicht past bij jouw openstaande vacature. 

Onze werkwijze

Onze werkwijze verschilt voor opdrachtgevers als voor kandidaten. We gaan hiervoor dieper op in:

Voor opdrachtgevers

Allereerst gaan we in gesprek om te kijken hoeveel vacatures er open staan, in welke branche dit is en naar wat voor kandidaten je op zoek bent. Daarna zullen we op zoek gaan naar een passende kandidaat. Zodra we iemand gevonden hebben, gaan we eerst zelf in gesprek om te kijken of de kandidaat geschikt genoeg is. Mocht dat zo zijn, dan zullen we hem of haar voorstellen aan onze opdrachtgever. 

Voor kandidaten 

Voordat we je voorstellen aan de werkgever van de vacature, willen we je eerst persoonlijk leren kennen. Daarom nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek bij ons op kantoor. We gaan je wensen en behoeften in kaart brengen en kijken verder dan alleen je cv. Het is voor ons belangrijk om erachter te komen waar je goed in bent en waar je talenten liggen. Je kan via TALECT vast in dienst gaan bij de opdrachtgever, als oproepkracht of detachering. 

Ons netwerk in Montfoort

In Montfoort hebben wij een breed netwerk aan opdrachtgevers. Toch kan het zo zijn dat er momenteel geen vacature te vinden is op onze website in omgeving Montfoort. Geef niet op, dagelijks komen er nieuwe vacatures bij en het kan zomaar zo zijn dat er morgen wel iets tussenzit! Om er zeker van te zijn, kan je ook altijd je contactgegevens achterlaten zodat wij contact met je opnemen mocht er iets vrijkomen. 

Contact

Om op de hoogte te blijven van alle openstaande vacatures, kan je je inschrijven als werkzoekende. Hiermee heb je inzicht in alle vacatures en kan je solliciteren op het moment dat er iets vrijkomt. Wil je wat meer informatie over een bepaalde vacature of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

 

Alexander Meijers

Vragen over werken in Montfoort?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl