Bel mij terug!

Werken in Nieuwegein

Werken in Nieuwegein en omgeving

Werken in Nieuwegein of omgeving? TALECT heeft diverse vacatures. Wij zijn actief in Nieuwegein en kunnen je helpen aan een passende baan.

Wil jij graag werken in Nieuwegein? Dat kan! Bij TALECT hebben we verschillende vacatures in omgeving Nieuwegein. Wij kunnen je helpen om een passende baan te vinden die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Om je een goed beeld te geven over wie wij zijn en hoe wij te werk gaan, kan je onderstaand stuk doorlezen. 

Wie is TALECT?

TALECT is een werving- en selectiebureau dat actief is in verschillende branches. Wij hebben onder andere vacatures in de techniek, in de finance, logistiek en ga zo maar door. Wij zijn er om jou te helpen een leuke baan te vinden in Nieuwegein. Weet je al welke richting je op wilt? Dat is mooi! Nu hoeven we alleen te kijken waar jouw talenten zitten en welke ervaring je al hebt. We brengen van A tot Z alles in kaart. Graag leren we jou als persoon beter kennen. 

Netwerk in Nieuwegein

Mede door ons brede netwerk in Nieuwegein hebben we diverse opties voor je staan. Dagelijks krijgen we nieuwe vacatures die vervuld kunnen worden. Mocht je nu geen openstaande vacature in Nieuwegein kunnen vinden? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen namelijk voor je in de gaten houden wanneer een vacature vrijkomt en direct contact met je opnemen. 

Wij helpen graag

Ben je benieuwd welke openstaande vacatures wij zoal hebben? Schrijf je in als werkzoekende op onze website. Je hebt hiermee een volledig overzicht van alle vacatures. Je kan ervoor kiezen om direct te solliciteren of je kan contact opnemen met ons. Wij staan graag voor je klaar!

 

Alexander Meijers

Vragen over werken in Nieuwegein

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl