Bel mij terug!

Werken in Nieuwegein

Werken in Nieuwegein

Werken in Nieuwegein of omgeving? TALECT heeft diverse vacatures. Wij zijn actief in Nieuwegein en kunnen je helpen aan een passende baan die aansluit bij jouw wensen en ervaring. Om je een goed beeld te geven over wie wij zijn zullen we dat hieronder toelichten.

Wie is TALECT?

TALECT is een werving- en selectiebureau dat actief is in verschillende branches. Wij hebben onder andere vacatures in de techniek, in de finance, logistiek en ga zo maar door. Wij zijn er om jou te helpen een leuke baan te vinden in Nieuwegein. Weet je al welke richting je op wilt? Dat is mooi! Nu hoeven we alleen te kijken waar jouw talenten zitten en welke ervaring(en) je al hebt. We brengen van A tot Z alles in kaart. Graag leren we jou als persoon beter kennen. Niet alleen helpen we werkzoekende, maar vervullen we ook vacatures voor opdrachtgevers. Zo gaan we actief op zoek naar een passende kandidaat om een vacature te vervullen. 

Onze werkwijze

Voor zowel de opdrachtgever als kandidaat hanteren wij verschillende werkwijzen om ons werk uit te voeren. 

Voor opdrachtgevers

Ons team gaat voor opdrachtgevers aan de slag om diverse vacatures te vervullen waar de opdrachtgever naar op zoek is. Voordat we daadwerkelijk een kandidaat voorstellen, gaan we eerst in gesprek om te ontdekken of er bepaalde eisen zijn en welke wensen er zijn voor de opdrachtgever. Ook voordat we een kandidaat hebben gevonden en deze voorstellen, willen we de kandidaat eerst zelf leren kennen. Mocht de kandidaat geschikt zijn, dan is de volgende stap deze voorstellen bij de opdrachtgever. 

Voor kandidaten 

Vind je het lastig om een passende baan te vinden en wil je graag hulp? We nodigen je dan graag uit bij ons op kantoor. Zo kunnen we je beter leren kennen als persoon en bespreken we vacatures die wellicht passend zijn bij jou als persoon. Wij vinden het belangrijk om te weten wat jouw talenten zijn, waar jouw wensen liggen en welke behoeften je hebt als kandidaat. Via TALECT kan je vast in dienst gaan bij de opdrachtgever, je kan aan de slag als oproepkracht of detachering. 

Netwerk in Nieuwegein

Mede door ons brede netwerk in Nieuwegein hebben we diverse opties voor je staan. Dagelijks krijgen we nieuwe vacatures die vervuld kunnen worden. Mocht je nu geen openstaande vacature in Nieuwegein kunnen vinden? Neem dan even contact met ons op. Wij kunnen namelijk voor je in de gaten houden wanneer een vacature vrijkomt en direct contact met je opnemen. 

Wij helpen graag

Ben je benieuwd welke openstaande vacatures wij zoal hebben? Schrijf je in als werkzoekende op onze website. Je hebt hiermee een volledig overzicht van alle vacatures. Je kan ervoor kiezen om direct te solliciteren of je kan contact opnemen met ons. Wij staan graag voor je klaar!

 

Alexander Meijers

Vragen over werken in Nieuwegein

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl