Bel mij terug!

Werken in Oudewater

Werken in regio Oudewater

Wil jij werken in Oudewater? Laat TALECT je helpen een passende baan te vinden. Wij hebben een breed netwerk in Oudewater en omgeving.

Tijd voor een nieuwe baan? Wil je werken in omgeving Oudewater? Wij helpen je graag! TALECT heeft diverse vacatures in de omgeving van Oudewater. Of je nu op zoek bent naar een baan in de techniek of administratie, wij zijn actief in verschillende branches! We bespreken graag de mogelijkheden met je en helpen jouw droombaan te vinden. 

Voorstellen

Laten we eerst vertellen wie wij zijn en wat wij doen. TALECT is een werving- en selectiebureau in de omgeving Oudewater. Jij als werkzoekende kan je bij ons inschrijven zodat wij voor jou aan de slag gaan om een baan te vinden. Hierbij brengen we jouw wensen in kaart en bespreken we je ambities. Het is voor ons belangrijk om jou als persoon te leren kennen. Zo kunnen we ons nog beter doen. Uiteraard is je cv ook een belangrijk onderdeel van het kennismaken. 

Breed netwerk in Oudewater

Niet alleen hebben wij een breed netwerk in Oudewater, maar ook de omgeving daarvan. We hebben contact met diverse opdrachtgevers waarvan vacatures openstaan. Mocht jij zelf een bedrijf hebben waar je graag aan de slag zou willen gaan, dan kunnen wij kijken of we een connectie kunnen maken met de opdrachtgever om jou te helpen! Mocht je op dit moment geen openstaande vacature vinden rondom Oudewater, wees dan niet getreurd. Wij kunnen jouw gegevens noteren en contact met je opnemen als wij iets passends voor je zien. 

Contact

Wil je dat wij contact met je opnemen? Vul dan hier je gegevens in en wij zorgen dat we je zo snel mogelijk bellen. Op de hoogte blijven van alle openstaande vacaturesSchrijf je dan in als werkzoekende en wie weet vind jij binnenkort je droombaan! 

Alexander Meijers

Meer weten over werken in Oudewater?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl