Bel mij terug!

Werken in Utrecht

Werken in Utrecht of omgeving

Werken in de allerleukste stad van Nederland? In Utrecht hebben wij diverse vacatures waar jij aan de slag kan gaan! Heb jij al zin om te werken in Utrecht?

Werken in Utrecht is een breed begrip, want Utrecht is niet klein. Er zijn vele openstaande vacatures in Utrecht. TALECT kan jou helpen om passende baan te vinden en een vacature te vervullen. Liever de commerciële kant op of juist de technische? Geen probleem, wij zijn van alle markten thuis en actief in meerdere branches. Wij helpen je graag passend werk te vinden!

Wie zijn wij?

Wij zijn TALECT, een werving- en selectiebureau in omgeving Utrecht. Wij zijn er om werkzoekende te helpen naar een baan. Eerst hebben we een kennismakingsgesprek, zodat we jou als persoon nog beter leren kennen. We bespreken jouw wensen en ambities en kijken waar je talenten liggen. Vervolgens kijken we welke openstaande vacatures er zijn en welke er eventueel bij jou passen. Tenslotte, kijken we of er een passende match is tussen jou en onze opdrachtgever. 

Breed netwerk in Utrecht

Het is belangrijk om een breed netwerk te hebben in Utrecht. Zo hebben we meerdere openstaande vacatures die we kunnen vervullen. Wij kijken altijd of er een goede klik is tussen de kandidaat en de opdrachtgever. Voordat je op gesprek gaat bij de opdrachtgever, willen wij je eerst spreken en je goed voorbereiden voor het gesprek bij het desbetreffende bedrijf. Zie je geen aantrekkelijke of passende vacature voor jou, laat dan je gegevens achter zodat we contact kunnen opnemen in het geval dit wel zo is. 

TALECT helpt graag

Wil je meer informatie over bepaalde vacatures of over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Om op de hoogte te blijven van al onze openstaande vacatures, kan je je inschrijven als werkzoekende. Wij hopen je snel te zien!

 

Alexander Meijers

Informatie nodig over werken in Utrecht?

Alexander helpt je graag verder:

06 - 30 38 47 42

alexander@talect.nl